Перейти до публікації
  • "Великий брат" не стежить за тобою.
  • 100000 Постов!

Поділитись

Рекомендовані повідомлення

меня вот просто бесит одно

какого я до вашего заправка авто, и закупка оборудования. 

может лучше когда адекватные цены, и обслуживание. и тогда будут клиенты и все будет ок.

Так нет, давайте подымать на старых пользователях. 

Ми так само заправляємо наші робочі машини бензином, ціна якого зросла майже вдвічі. Закупівля всього обладнання, кабелю, та матеріалів прив’язана до курсу долара, який теж виріс майже вдвічі і продовжує рости. Тому, щоб продовжувати надавати якісну послугу, ми змушені хоча б трохи підвищити вартість Інтернет послуг.

Зміни провайдера!

Благо їх трохи вже є, і БП давно не єдина контора в бро, але далеко не найкраща. з найкращих в Бро я б виділив О3 (вони ж фрінет), це пушка ракета провайдер, я з ними горя на торгмаші не знав ніколи, і швидкість, і надійність, все мегаагонь, наче бізнес провайдер!

Бровіс, з ними у мене зразу не задалось, переставав працювати інет, я брав міняв в ручну айпі на наступний, якийсь час працювало, знов переставало, я змінював на наступний, і так грався, поки до мене не прийшов за моєю ініціативою платно їх сервіснік, і типу аяяяй, так не можна, ви ж іпішнікі чужі займаєте, я кажу раз так можна мені в ручну, то ваші проблеми що у вас там криворукі сидять, платити відмовився і пару раз бока ще вилазили за місяць, послав нахер, і поругався з ними всіма. То Бровіс для мене найхеровіший провайдер в Бро!

Бравопорт, ну тут настольгія, і перший інет ще на модемі, потім сетка, ірка, торент, ДС++, знайомства, пиво, сходкі, цікаво... Навіть на київській як майнив то був БП, ну і як завжди не хватає надійності, і інколи підвищення цін поспішають.

Київстар, кажуть не погано, а коли зламалось, можна і місяць чекати, то така собі кантора.

Скайнет, користуюсь зараз, краще БП, швидкість, ціна, ну мабудь надійність непагана бо я в великому будинку проживаю, то не пожлобились на дороге обладнання, короче нарікань у мене на них нема, рекомендую, але якщо є доступ до фрінет, то підключіть фрінет!

Таке писати мабудь на порталі БП не можна?)))))))))))))))

Не існує провайдера, у якого щось колись не виходило з ладу, у всіх є свої проблеми, зараз, благо, можна знайти провайдера на любий смак і ціну, головне, щоб потім не довелось жалкувати, шо проміняв шило на мило.

А що стосується БП, якщо у когось є проблеми з якістю зв'язку, я завжди казав, пишіть мені в лічку, все вирішимо.

Злой Админ, а ти давно в БП працюєш?

Директор наче такий здоровий дядько (AlGor)!

Адміном був колись у вас Мартін (Слава), він нещодавно помер, до речі досить молодий був щоб помирати зненацька, щось з серцем трапилось.

Ще декількох людей знав з БП, але вже і імена забув!!!

мабудь у вас там давно всі змінилися!!!

Працюю майже з самого початку БП. У мене нік тут взагалі був/є Romari0 :)

Посилання на коментар
    Поділитися на інших сайтах

меня вот просто бесит одно

какого я до вашего заправка авто, и закупка оборудования. 

может лучше когда адекватные цены, и обслуживание. и тогда будут клиенты и все будет ок.

Так нет, давайте подымать на старых пользователях. 

Ми так само заправляємо наші робочі машини бензином, ціна якого зросла майже вдвічі. Закупівля всього обладнання, кабелю, та матеріалів прив’язана до курсу долара, який теж виріс майже вдвічі і продовжує рости. Тому, щоб продовжувати надавати якісну послугу, ми змушені хоча б трохи підвищити вартість Інтернет послуг.

Зміни провайдера!

Благо їх трохи вже є, і БП давно не єдина контора в бро, але далеко не найкраща. з найкращих в Бро я б виділив О3 (вони ж фрінет), це пушка ракета провайдер, я з ними горя на торгмаші не знав ніколи, і швидкість, і надійність, все мегаагонь, наче бізнес провайдер!

Бровіс, з ними у мене зразу не задалось, переставав працювати інет, я брав міняв в ручну айпі на наступний, якийсь час працювало, знов переставало, я змінював на наступний, і так грався, поки до мене не прийшов за моєю ініціативою платно їх сервіснік, і типу аяяяй, так не можна, ви ж іпішнікі чужі займаєте, я кажу раз так можна мені в ручну, то ваші проблеми що у вас там криворукі сидять, платити відмовився і пару раз бока ще вилазили за місяць, послав нахер, і поругався з ними всіма. То Бровіс для мене найхеровіший провайдер в Бро!

Бравопорт, ну тут настольгія, і перший інет ще на модемі, потім сетка, ірка, торент, ДС++, знайомства, пиво, сходкі, цікаво... Навіть на київській як майнив то був БП, ну і як завжди не хватає надійності, і інколи підвищення цін поспішають.

Київстар, кажуть не погано, а коли зламалось, можна і місяць чекати, то така собі кантора.

Скайнет, користуюсь зараз, краще БП, швидкість, ціна, ну мабудь надійність непагана бо я в великому будинку проживаю, то не пожлобились на дороге обладнання, короче нарікань у мене на них нема, рекомендую, але якщо є доступ до фрінет, то підключіть фрінет!

Таке писати мабудь на порталі БП не можна?)))))))))))))))

Не існує провайдера, у якого щось колись не виходило з ладу, у всіх є свої проблеми, зараз, благо, можна знайти провайдера на любий смак і ціну, головне, щоб потім не довелось жалкувати, шо проміняв шило на мило.

А що стосується БП, якщо у когось є проблеми з якістю зв'язку, я завжди казав, пишіть мені в лічку, все вирішимо.

Злой Админ, а ти давно в БП працюєш?

Директор наче такий здоровий дядько (AlGor)!

Адміном був колись у вас Мартін (Слава), він нещодавно помер, до речі досить молодий був щоб помирати зненацька, щось з серцем трапилось.

Ще декількох людей знав з БП, але вже і імена забув!!!

мабудь у вас там давно всі змінилися!!!

Працюю майже з самого початку БП. У мене нік тут взагалі був/є Romari0 :)

фото давай!

Посилання на коментар

Ти - Рома

не Romari0 может быть Сергей!!!

Змінено користувачем Gorblyk
    Посилання на коментар

Ти - Рома

не Romari0 может быть Сергей!!!

Сергей то Фалкон, а я Рома :)

Посилання на коментар

Кузьме сегодня 54!!!!

Посилання на коментар

+

Посилання на коментар

+100

Посилання на коментар

+

Посилання на коментар

Я оце не понімаю нахуя наше правітельство запріщає виїжать мужикам,хай платить на зсу 10-15 тищ уе запрет на возрат в Україну на років 20,і хай піздує куди хоче,і воювать буде за шо і в армії долбойобов буде меньше,остануться тікі реальні пацани,ато чітаю ці новості шо очередних долбойобов поймали на граніце шо заплатили кучю бабла за тошо шоб їх перевели через кордон або справкі якісь купляють і шоці з уьього просто,а потом ціх дібілов вертають обратно і не дай боже відправляють в зсу.я б такім навіть і лопати не довіривби.

73422536_2171135909854914_75126322358166

Посилання на коментар

Посилання на коментар

+

Посилання на коментар

+

++

Посилання на коментар

+

++

+++

Посилання на коментар

+

++

+++

++++

Посилання на коментар

+

++

+++

++++

+++++

Посилання на коментар

+

++

+++

++++

+++++

++++++

Посилання на коментар

+

++

+++

++++

+++++

++++++

+++++++

Посилання на коментар

доброго вечора

Посилання на коментар

доброго вечора

Доброго!

Посилання на коментар

А тепер доброго дня!

Посилання на коментар

+

++

+++

++++

+++++

++++++

+++++++

++++++++

Посилання на коментар

+

++

+++

++++

+++++

++++++

+++++++

++++++++

+++++++++

Посилання на коментар

+

++

+++

++++

+++++

++++++

+++++++

++++++++

+++++++++

++++++++++

Посилання на коментар

Поділитись

• Створити...

Важлива інформація

Використовуючи цей сайт, Ви погоджуєтеся з нашими Умови використання, Політика конфіденційності, Правила, Щоб зробити цей веб-сайт краще, ми розмістили cookies на вашому пристрої. Ви можете змінити свої налаштування cookies, у іншому випадку ми будемо вважати, що ви згодні з цим..